Medlemskap

Om du vill bli klubbmedlem i segelsällskapet Angantyr tar du kontakt med nån av oss i styrelsen eller skicka ett e-post till info(a)ssangantyr.org. E-postet ska innehålla namn, personnummer, telefonnummer och e-postadress om annan än den du skickar ifrån. Tänk på att i ett familjemedlemskap krävs att alla i familjens uppgifter ska vara med.Du kan även skicka vanlig post:
Segelsällskapet Angantyr
Box 813
341 18  LJUNGBY

Medlemskap:

Senior kostar 350 kronor.
Junior (under 19 år) betalar endast 75 kr.
För studerande är priset 150 kronor.
För familj betalar du 400 kronor.

Medlemskapet gäller från maj till maj året därpå.

Vad får man för sitt medlemskap?

Tidningen Båtliv.
Möjligheten till billigare båtförsäkring.
Utprickning i sjön och underhåll av fyrar.
Uppdatering av sjökort.
Medlemskap genom klubben i SBU och SSF samt BFBK.

Betalar gör du till vårt:

Swish 123 56 071 30 eller välj länk nedan:
Swish för Junior
Swish för Studerande
Swish för Senior
Swish för familj

Du kan även betala till:

BankGirokonto 612-0554.
Märk inbetalningen med personnummer eller telefonnummer, namnet får vi av banken.

Medlemsperioden är från maj – maj, oavsett när du blir medlem under året, om inte annat anges.

Som medlem är du ansluten till SBU och SSF därigenom man får tidningen Båtliv och rabatterad försäkring hos Svenska sjö. Uppger du Segelsällskapet Angantyr vid tecknandet av ny försäkring tjänar både klubben och ni på avtalet.
Vi är även medlemmar i Bolmens förenade båtklubbar där verksamheten går ut på att göra sjölivet säkrare genom skötsel av fyrar och sjömärken. Det är även BFBK som äger och trycker sjökorten över Bolmen.
Vårt medlemsregister ligger krypterat på idrottonline som tillhör riksidrottsförbundet. Det är genom RF som vi kan bedriva vår ungdomsverksamhet och med gemensamt medlemsregister minskar risken för fel och minskar arbetet med aktuella kontaktlistor.

Du kan även bli e-medlem på segelsällskapet Angantyrs hemsida.Att bli e-medlem ger dig möjligheten att kommentera våra sidor samt göra inlägg på forumet. Du måste inte vara klubbmedlem för att få bli e-medlem. Däremot sker ett godkännande av din registrering innan du kan använda ditt konto.Missbrukar du ditt användarkonto genom att skriva stötande material kommer det att leda till avstängning.

Välkommen!

Print Friendly, PDF & Email