Årsmötet 2020 information (2021-04-19)

Som alla andra verksamheter så påverkas även vi av den internationella pandemin och av de restriktioner som förekommer. Det betyder att årsmötet som brukar äga rum vid denna tid varje år inte går att genomföra som vanligt.

Just nu har vi planerat att genomföra Årsmötet i januari istället.
Vi kommer att sända ut en kallelse när det är dags.

Skulle restriktionerna kvarstå även i januari så kommer styrelsen att ta beslut om ytterligare framflyttning eller om mötet ska bli digitalt.

Vi uppmanar därför alla medlemmar att följa hemsidan noga, och när kallelsen har skickats ut (via e-post) och publicerats på sidan, kontrollera att ni har korrekt adress angiven hos oss i fall en inbjudan till Teams kommer att skickas ut.

Vi arbetar på ett förslag för att hålla årsmötet, men som ni förstår som blir det INTE i januari. Håll dig uppdaterad på hemsidan så kommer det mer information och en kallelse när det blir dags.

Under rådande omständigheter har vi i styrelsen beslutat, att årsmötet som skulle ägt rum i november kommer att hållas utomhus under maj månad. Kallelse kommer att skickas ut via e-post och på hemsidan

Styrelsen har bestämt att genomföra digitalt möte den 9 maj, klockan 18:30. Kallelsen fick ni i samband med året Skepp ohoj. Länk till själva mötet kommer i ett epost från avsändaren noreply@idrottonline.se .Frågor? Skicka epost till ordforande@ssangantyr.org

STYRELSEN

Print Friendly, PDF & Email

2 svar till “Årsmötet 2020 information (2021-04-19)”