Diskussionsforum för isjakt

Styrelsen har nu bestämt att försöka organisera den spontana isjaktssegling som finns på sjön Bolmen med en digital samlingsplats.

Vi hoppas härmed att denna sida kan bli en samlingsplats för Era kommentarer om nybyggda, renoverade och seglade isjakter.

vinter-200x200

 

Kanske kan detta leda till framtida sammankomster, samåkning till andra sjöar, möte med andra klubbar eller vad ni vill. De som skriver på forumet får skriva fritt om sina planer.

För att starta en ny diskussion tryck KOMMENTERA nedan.
För att skriva vidare på någon annans eller sin förra diskussion tryck SVARA under redan skrivna kommentar.

Glöm inte bocka i att du inte är en robot (såvida du inte är det, men då får du inte vara med).

 

Kommentarerna i detta forum kommer inte att kontrolleras ordagrant så hjälp oss att hitta inlägg som inte uppfyller kraven på saklighet och som är angrepp mot någon. Nya användare måste dock godkännas innan deras inlägg kan publiceras, detta kan ske med lite fördröjning.

Print Friendly, PDF & Email

7 svar till “Diskussionsforum för isjakt”

 1. 4 tappra män (var är kvinnorna?) trotsade dimman, trög is med tösnö och bortblåsta vindar på Bolmen söndagen den 24:e januari. Trots dessa förutsättningar fick vi slutet av dagen några förlösande repor med blygsamma noterade 23 knop som max. Gard, Andreas, Anders samt Claes-Åke fick segla lite men fick desto mer motion med att flytta jakterna mellan Norrsjön och Storsjön i sökande efter mer vind. Som tur var bistod delar av familjen Sunebrandt, Bert -Ove och Marco, med moraliskt stöd och puttande av isjakter i sökande efter vinden.

 2. Ingen vind under helgen som gick.
  Nu får vi blicka framåt kommande helg.
  Ett flertal jakter ligger segelklara i Bolmstad.

 3. Passa på!
  På söndag, 17/1, tänker vi träffas för att segla isjakt på Storsjön om det går, annars väljer vi något att de mindre områdena.

  Andreas håller i planeringen…