NY HEMSIDA

2014

Antalet besökare på vår hemsida som använder mobila enheter har ökat markant och den gamla hemsidan fungerade inte speciellt bra för dessa. Därför kommer denna nya sida att presenteras inför 2014 för att passa allt från stora datorskärmar till små mobiler och surfplattor.

Vi hoppas självklart att det ska upplevas som en enkel sida för alla våra besökare.

I dator föreslår jag att man använder fullskärm för att menyn ska synas i sin helhet. På mobila enheter väljer du en drop-down-meny i höger hörn.

Välkomna till 2014 års hemsida.

 

 

2012

Jag vet att ni var många som började få problem med vår gamla hemsida. Den var några år gammal och vissa webbläsare hade problem att läsa sidan korrekt. Nu har vi gjort en uppdatering och en helt ny plattform för att lösa problemen med sidan. Hoppas ni kommer att tycka om den nya sidan. Den är även öppen för er besökare att lägga in kommentarer och diskussioner. För att tillgodose alla operativsystem från IE7 och framåt så har valet blivit en gammal skattkarta som inte är så krävande. Ni som hann se vår första version undrar kanske varför vi bytte igen men den fungerade inte i IE7.

Tanken med vår hemsida är att ni seglare ska få möjligheten att skriva egna artiklar, besvara andras artiklar eller kommentera styrelsen vid olika tillfällen*.

Valet av bilder på förstasidan kommer att ändras lite då och då och jag hoppas ni inte misstycker om er båt dyker upp på sidan. I övrigt kommer bilderna som finns i vårt arkiv att ligga i ett fotoalbum utan inbördes ordning. I framtiden kommer de bilder som hör till en viss artikel att vara länkade till den.

 

*) Alla inlägg och nya artiklar kommer att granskas innan publicering.

Print Friendly, PDF & Email

3 svar till “NY HEMSIDA”

  1. Hej på er.
    Jättebra ny hemsida. Nu är de läsbart och stilla.
    Bra jobbat. Pelle.

    • Tack Pelle. Jag hoppas den ska fungera för alla.

      Såg dig på sjön igår när Lotusen lutades i vinden som bara din båt kan. Dessvärre blåste det för mycket för seglarskolan igår.