Tackar för mig

Jag vill tacka för förtroendet jag haft att under några år förvalta föreningen åt er.

Det har alltid vait kul att komma ut på sjön eller till hamnarna och träffa glada seglare och haft seglarskolan eller hållt i regattor.
Nu när jag klivit åt sidan efter några år som ordförande och tolv år i styrelsen hoppas jag Andreas får samma positiva mottagande som jag fått.

Med ny syn på föreningen och med Andreas arbetsvilja tror jag det kommer nya ideér och upptåg.

Själv tänker jag hålla mig i bakgrunden och hålla hemsidan uppdaterad för att ni medlemmar ska få den information som ni kan behöva inför tävlingarna eller regattorna. Vill ni ha ut någonting på hemsidan så kontakta gärna mig så hjälper jag er med det. Kom ihåg att kommentera de olika inläggen som kommer att göras på hemsidan framöver. Och självklart vill jag veta om ni har problem med vår sida.

Tack

Jens Göransson
info@ssangantyr.org

 

Print Friendly, PDF & Email