Läger 2006

Hej alla ungar och de som besöker denna sida.
Nu sitter jag i TVsoffan och kolla runt lite på TVn och på nätet. Fick då sån lust att skriva lite på hemsidan om vårt läger.
Det började ju inte så bra med att jag kom för sent på lördagen. Men då var ni desto bättre som hade tagit hand om allt åt Anton. Så jag behövde ju bara sätta mig i båten och följa med er ut på sjön. Resan ut gick ju bra för alla som seglade. Vinden var väl runt 3 m/s, SV.
Jag kan inte komma på nåt att skriva. Allt var så bra och så roligt. Och jag måste få framföra ett stort tack till er alla som hela tiden hjälpt till med allt som ska göras. Det var aldrig nån som protesterade om man bad om ett handtag. Ni är alla riktigt bra vänner.
Ett stort tack till alla föräldrar som har framfört sina tack och givetvis ett stort tack till de goda godispåsarna vi fick av er. Hoppas ni hade en trevlig vistelse ute hos oss på Råön. Kort men det är som flera föräldrar sa; det är ju era barns läger. Fast det är fel. Det är MITT läger. Det är MIN seglarskola. Såna här somrar och såna grupper gör det så otroligt roligt att vara ledare.
Så hemresan. Vad ska jag skriva om den? Snabb. Jag kan inte förstå att det kan gå så fort när halva flottan innehåller så många nybörjare. Eller så är det åter ett bevis på att det är en bra grupp med uppmärksamma elever. Ock med vilja förstås. Inget fungerar om man inte vill.
Nu är vi tillbaka till nutid. Jag sitter här. 9 timmar efter ”målgång”. Har packat upp, lämnat tillbaka lånade saker, duschat, ätit och vilat en stund. Och ser redan man fram emot nästa segling.
Så jag vill till slut upprepa lite saker. Tack alla mina elever och tack alla föräldrar som gör sommaren så rolig för mig.
Hälsningar Jens Göransson

Print Friendly, PDF & Email